Home
 Locatie
 
Sinds 2015 zijn we na 14 jaar Delftsestraat gehuisvest in het voormalig buurthuis Basta in het ZoHo kwartier, ca. 8 minuten lopen vanaf het centraal station. Met meer dan 100 vrijwilligers is het pand in de lente/zomer van 2015 omgetoverd tot een waar tango/dansparadijs: er zijn 3 zalen die allen uitkijken op een patio in het midden van het pand, er is een leeskamer annex caferuimte en er is een achtertuin die we in de zomer uiteraard openen. Daarnaast heeft de school een garderobekamer en een sfeervolle keuken/bar. Het fris opgeknapte pand heeft veel licht, kleur en ruimte en ademt een open en warme sfeer.
Naast de tango activiteiten wordt de school ook gebruikt door andere dans- en muziekgerelateerde instellingen en clubs.
 

 
 Routebeschrijving
 
Cuartito Azul is vanaf mei 2015 gevestigd aan de Schoterbosstraat 17 - 3032 CN Rotterdam.
 

 
Per trein/OV
Neem de noordkant uitgang van het CS (dus niet de centrumkant), ga rechtsaf richting Proveniersstraat, steek de Schiekade over naar de Teilingerstraat, rechtsaf bij de Schoterbosstraat.


Vanuit Den Haag/Amsterdam (A13)
Wanneer je Rotterdam nadert volg je ring noord (Breda/Utrecht) en neem je direct afslag 14. Aan het einde van de afslag rechts af op de Schiekade, deze vervolg je richting centrum. Vlak voor je onder het spoor door zou gaan sla je links af de Heer Bokelweg op. Vervolgens de tweede weg links, de Almondestraat in, aan het einde links en direct weer rechts.


Vanuit Gouda/Utrecht (A12)
Op de ring noord van Rotterdam neem je afslag 14. Aan het einde van de afslag links af de Schiekade op, deze vervolg je richting centrum. Vlak voor je onder het spoor door zou gaan sla je links af de Heer Bokelweg op. Vervolgens de tweede weg links, de Almondestraat in, aan het einde links en direct weer rechts.

Vanuit Dordrecht/Breda (A16)
Wanneer je Rotterdam nadert volg je de Ring richting Den Haag. Op de ring noord van Rotterdam neem je afslag 14. Aan het einde van de afslag links af de Schiekade op, deze vervolg je richting centrum. Vlak voor je onder het spoor door zou gaan sla je links af de Heer Bokelweg op. Vervolgens de tweede weg links, de Almondestraat in, aan het einde links en direct weer rechts.

Parkeren
Doorgaans is er rond de school voldoende parkeerruimte, wel altijd betaald parkeren tot 23.00 uur, in heel Rotterdam wordt er op kenteken geparkeerd.
In zone 710 is het na 18.00 uur gratis parkeren, delen vd Noordsingel, de Agniesestraat en de Vijverhofstraat vallen hier onder. Je parkeert dan nog steeds op loopafstand van de school.
Op 10 minuten lopen: andere kant van de Bergweg voorbij het Eudokiaplein, op zondag en na 18.00 gratis
 

Google Maps
Klik hier
 
 
Alle rechten voorbehouden Cuartito Azul, Rotterdam. Tel (010) 452 73 77
Terug naar boven