Home
Reviews van leerlingen over Cuartito Azul
We hebben het ontzettend fijn gehad bij jullie, veel geleerd.
En als we een ding jammer vinden van onze verhuizing, dan is het wel dat we jullie geweldige lessen achter ons moeten laten.
Maar we komen zeker langs, voor een workshop, salon of zo. Wellicht gewoon al dinsdag! Want we zijn absoluut 'besmet' met het tangovirus.
Dank jullie wel.
Veel bewondering voor de wijze waarop jullie Cuartito hebben opgezet en tot iets moois hebben laten groeien.
Groet, Mieke en Ronald
 
Het dansen was fijn. Dank je wel voor het organiseren van al die heerlijke salons!
Martin
 
Thank you so much again for the class! I went to dance this weekend and WOW. What a difference your class has made for my dancing!! I also feel a renewed sense of expression and happiness and lightness when I dance now. I was frustrated for so long with inability to properly balance that I couldn't enjoy dancing for the past few months. I just hope I can keep things up!!
Diana
 
Ik heb weer erg genoten van de les gisteren. Mooie muziek, mooie bewegingen, leuke versieringen.
Dank je wel.
Groetjes Riette
 
Nog bedankt voor de extra close-embrace les. Ik vond hem weer super; leerzaam en leuk. Helemaal goed dus.
grtjs ingrid
 
Afgelopen maandag tangoles gehad van Stijn en Marieke. Onderwerpen waren Ocho Cortado en Ganchos. Wat een heldere les! Ik zou het didactisch willen omschrijven als: Praatje, plaatje, daadje. Deze benadering zorgde ervoor dat het lesmateriaal goed blijft hangen.
De les bestond uit verschillende aandachtspunten. Het was een praktische en duidelijke benadering van bewustzijn van je houding, de bewegingen die je maakt in die houding en de beoefening van dansvormen.
Wat ik heel positief vond is dat het lesmateriaal niet te ambitieus was. Een relatief kleine dansvorm werd behandeld, en deze dansvorm werd op verschillende manieren benaderd. Eerst het kennis maken met de dansvorm. Daarna de bewegingen analyseren die dit mogelijk maken. Dat ging per stel, en soms met de leiders en de volgers apart om de bewegingen goed scherp te krijgen. Tenslotte was er aandacht voor bewustwording van de nuances in de bewegingen en het effect hiervan op elkaar.
Het leuke is dat er, omdat het materiaal niet zo groot was, veel ruimte was voor begeleiding en vragen stellen. Stijn en Marieke gaven opmerkingen bij ieder stel, ook als het goed ging! Daardoor werd ik enthousiast en ontstond een intensieve, duidelijke en leerzame les.
Peter Beereboom
 
Ik wil jullie bedanken voor de pretiige manier van lesgeven: met liefde gegeven, met persoonlijke aandacht en "to the point". Ik heb in korte tijd ontzettend veel van jullie gleerd. Niet alleen figuren, overal ook houding en zachtheid. ik zal er veel profijt van hebben,
Lieve groet Monique
 
Met genoegen kijk ik terug op de fijne les gisteren. Jullie doen het toch echt goed op jullie school. Het is voor mij als Leidenaar niet naast de deur maar jullie lessen zijn doorwrocht en worden met veel gevoel en humor gegeven.
hartelijke groet, Arnold
 
We really enjoyed your lessons in Frayssinette. We think that your teaching was very well build along the week and - this is new for us (!) - we remind all the sequences we have learned and all the little exercises you gave us to improve as well. The lessons were relax and full of humour so it was like holiday......and you were fully involved for us every day!
We hope to meet again and continue to learn with you! Best regards,
Chantal et Dominique
 
Hi Marieke,
We zijn net terug van vakantie en hebben nog heerlijk nagenoten van de geweldige tangoweek. Dit lag niet alleen aan de prachtige plek, het heerlijke eten en de leuke groep deelnemers, Vooral de bijdrage van Hugo en jou waren fantastisch!
jullie tomeloze geduld ( met 50 plussers) , de afwisseling, creativiteit, de filmpjes achteraf, gezelligheid maakte het echt tot een mooie ervaring.
Zeer professioneel hoe jullie met allerlei types mensen kunnen omgaan!
We komen graag weer lessen in september.
Hartelijke groet,
Sari en Erik.
 
Het was echt een hele leuke dansavond. En de sfeer binnen de dansschool is een warm en kleurrijk bad. Ron, ook leerling in onze les, nodigde me spontaan uit voor een eerste dans en zodoende had ik al weer iets opgefrist van lang geleden voordat ik met Henk samen de vloer op ging. Leuke docenten ook en wat hebben de mensen al veel geleerd in 4 lessen! Het is al een hele dans.
Hartelijke groeten, Lizette Busman
 
Wij hebben heel erg veel geleerd en genoten van onze dansavonden bij jullie. Graag zetten wij dit voort en willen nog meer leren in september.
Fijne zomer(vakantie).
Hans en Marjan
 
Ben heel blij met Cuartito Azul, met jullie, gisteren zei iemand dat nog tegen me die veel verreist om Tango te dansen, dat jullie een van de beste tangoscholen hebben.
Dat mag ook weleens gezegd worden toch.
(...) groetjes, Monique
 
We willen hierbij ook nog even onze complimenten geven met betrekking tot het startersweekend. We vonden het zeer geslaagd en verzorgd.
Groetjes Boris en Katelijne
 
Ellen en ik gaan naar Den Haag verhuizen.
We hebben enorm veel plezier beleefd aan de lessen bij jullie school. De manier waarop jullie samen de les vormgeven, en hoe jullie in de uitleg al tango 'voorleven': de een doet een voorzet, de ander maakt het af, meestal speels, soms serieus; samenwerken, en ruimte laten voor de eigenheid van de ander. Heel inspirerend.
En dingen die jullie ongetwijfeld al honderden keren hebben verteld of voorgedaan, oogden voor ons als fris en nieuw en leuk. Met een prettige combinatie van uitleggen en zelf laten uitproberen/ voelen. We willen jullie bedanken, en heel veel succes en plezier wensen in de Schoterbosstraat. Met hartelijke groeten, Jeroen en Ellen
 
Hallo Hugo en Marieke.
Ik heb jullie gisteren bij t.v.rijnmond gezien. Wat leuk. Ik had het genoegen gehad om verleden jaar bij jullie een basiscursus te volgen samen met Hans. Ik vond het super.
groetjes. yvonne
 
Bedankt voor alle goede tips, precies wat ik nodig heb omdat ik mij altijd erger aan de manier waarop ik mijn voeten (niet) gebruik tijdens tango.
Helena
Dank voor de lessen, ik merk dat het echt veel uitmaakt voor mij. Tot woensdag!
All the best,
Floris.
 
Lieve Birkit, Muzaffer, Marieke, Hugo, Marisa en Oliver,
Via deze weg, willen wij jullie nogmaals ongelooflijk bedanken voor jullie inzet, humor, harde werken, genegenheid, oprechtheid en alle andere mooie en lieve eigenschappen, die jullie afgelopen weekend aan ons ten toon hebben gespreid.
Het was helemaal super!!
Wij hopen jullie allemaal weer heel vlug ergens te mogen omhelzen!!!
Lieve groeten,
Nettie en Wolter
 
HI Marieke,
ik wilde je even laten weten dat ik helaas niet kan komen a.s. zaterdag voor de techniekjes. Ik vond het erg goed vorige keer en ga zeker vaker komen.
groeten,
Nicoline Breed
 
I'm no longer living in the Netherlands, so I'd like to kindly ask you to take me off the mailing list. I want to thank you and the whole cuartito azul group for everything you taught me, and wish you all the best.
Cuartito azul was the best tango school I've attended =)
Warm regards,
Julia
 
Hoi Marieke en Hugo,
We hebben het ontzettend fijn gehad bij jullie, veel geleerd.
En als we een ding jammer vinden van onze verhuizing, dan is het wel dat we jullie geweldige lessen achter ons moeten laten.
Maar we komen zeker langs, voor een workshop, salon of zo. Wellicht gewoon al dinsdag!
Want we zijn absoluut 'besmet' met het tangovirus.
Dank jullie wel.
Veel bewondering voor de wijze waarop jullie Cuartito hebben opgezet en tot iets moois hebben laten groeien.
Groet, Mieke en Ronald
 
Alle rechten voorbehouden Cuartito Azul, Rotterdam. Tel (010) 452 73 77
Terug naar boven