Home
 Privelessen, workshops bij culturele- of bedrijfs evenementen, optredens
  

Privélessen
Wil je samen een introductie privéles, extra oefening of correctie van vergeten dansmateriaal of een uur intensief werken aan houding, techniek of een ander thema? Neem dan contact op samen met ons om een geschikte dag en tijd te vinden voor een privéles in de school. Een les voor een persoon of een koppel duurt doorgaans een uur, en wordt gegeven door een van onze docenten. De kosten zijn 40,- (koppel 60 min./ 1 persoon 50 min.)

Tango bij culturele evenementen en educatieve programma’s
TangoSalons, workshops of (groeps-) demonstraties, met of zonder live muziek. Als artistieke of vervreemdende gebeurtenis tussendoor, in het oog springend onderdeel van een themaprogramma, als leerzame kennismaking met of als bijzondere aankleding van.
Goede contacten met de Vakgroep Argentijnse tango van het Rotterdam Conservatorium geven ons de bijzondere mogelijkheid om tango dans te combineren met live muziek door gespecialiseerde studenten en professionele musici.

Tango op privéfeesten
Een (introductie)workshop of een dansoptreden Argentijnse tango is een inspirerende en originele onderbreking op een privéfeest, bij een opening, bruiloft, receptie, congres, bedrijfsfeest of cultureel evenement. Even alle ogen gericht op een opmerkelijk en stijlvol intermezzo, of terloops, op een extravagant en intiem tangopaar dat zich als levend decor door de drukte heen beweegt. Tijdens het deelnemen aan een tangoworkshop leert men in korte tijd op een ontspannen manier de grondbeginselen van de tango. Er worden concrete oefeningen aangereikt voor fysiek comfort, voor elegantie van beweging, en voor improvisatie en plezier met het basismateriaal. Een prachtig middel om met plezier samen iets bijzonders te leren.

Tango bij bedrijfsactiviteiten
Workshops rond communicatie, leiding geven en improvisatie
Argentijnse tango leent zich bijzonder goed als metafoor voor communicatie in het dagelijks leven en op de bedrijfsvloer.
Een workshop tango kan een welkom en verrassend onderdeel zijn van een bedrijfsuitje of tijdens een teambuilding. Verschillende thema’s komen in een serieuze maar ontspannen context aan bod via gerichte non-verbale oefeningen: onderwerpen als contact maken, leiding geven, initiatief nemen en overdragen, intentionaliteit en fysiologie, niet dwingen maar uitnodigen, niet afwachten maar ruimte innemen, improvisatie, en creativiteit. Inhoudelijk sterk en inspirerend, met ruimte voor hilariteit en plezier.
Lengte en format van de workshop zijn uiteraard flexibel en op maat te maken, en wordt altijd omlijst met een demonstratie.
 
Een tangoworkshop kan plaatsvinden op locatie of in de sfeervolle studio’s van Cuartito Azul, waar ook ruimte is voor een koffie/thee of het nuttigen van een drankje. Cuartito Azul bevindt zich in hartje centrum Rotterdam, ca. 2 minuten lopen vanaf het centraal station. Foto’s van de ruimte kunt u vinden in de galerij.

Referenties
Wij hebben ruime ervaring met het geven van workshops en optredens, o.a. bij het National ITC Gala in het Lucent Danstheater, Conferentie DSO Rotterdam, Deloitte & Touch Partnersmeeting, TowersPerrin teamdag, de Doelen Rotterdam, eindfeesten van het IFFR, TNO/IFCO teamdag, Gemeente Rotterdam, Primavera Art Fairs, GGZ-Europoort, de ZuidHollandse Popunie, Erasmus MC, Communicatiebureau De Combinatie, Elsevier Landelijk Congres Overheid en educatieve programma's i.s.m. het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Live muziek
Cuartito Azul bemiddelt ook in het boeken van kleine of grotere professionele tango- ensembles die werkzaam zijn in Nederland.

 

Cuartito Azul werkt samen met City Safari, De ArtiestenIngang, Blue Luna, Doen Evenementen en Pluimen B.V.

Voor prijsopgave en meer informatie en boekingen, neem s.v.p. contact op met:
Marieke Timmer of Hugo Buiten
e-mail: info@cuartitoazul.nl
tel. (010) 452 73 77.

Alle rechten voorbehouden Cuartito Azul, Rotterdam. Tel (010) 452 73 77
Terug naar boven